KAART
Take-away Kerstmenu 2025
Amuses (Pate van ree, gegrilde gerookte zalm en dip van yoghurt met granaatappel en crispy chili olie)
Salade met Zeeuwse garnalen, huisgemaakte mayonaise, zachtgekookt hoeve-eitje
Dubbelgetrokken ossestaartbouillon
Gebakken kabeljauw haas met groenten quiche en Provencaalse saus
Gebakken hertenbiefstuk met saus van truffel en bospaddenstoelen, zuurkoolstamppot, gekonfijte witlof en stoofpeer
*Kaasbordje 'Bonnefoi' met zijn garnituren
Tartelette van Bretoens zanddeeg gevuld met een cremeux van citrus, afgebrand met merengue, kletskop en crumble van framboos
Prijs per persoon €62,50
* meerprijs kaasbordje €12,50
bijpassende wijnen € 15,00 per fles
Cremant de Bourgogne € 24, 50 per fles
Alle gerechten zijn compleet bereid inclusief sauzen, dressings, garnituren, aankleding, omschreven bereidingswijze, brood en boter
Alle tijd voor uw gezelschap, geen stress in de keuken en geen drukke supermarkt. maximaal 30/40 minuten in de keuken.
bestellen via de mail voor 19-12-2025
ophalen tussen 12.00 en 14.00 op 24-12-2025
Menu Bonnefoi
Wij zijn weer open en staan weer voor jullie klaar met de mooiste gerechten.
- Steak Tartaar 'Bonnefoi"
- Scampi's geserveerd in de Pernod-roomsaus
-Zeeuwse mosselen op Provencaalse wijze
-Zeebaars
- Risotto met truffel en bospaddestoelen
- Carpaccio van Zeeuwse Bildstar aardappel met truffel en oude Rotterdammer
- Zeeuws wild
- Gebakken kogelbiefstuk
en nog vele andere met liefde bereidde gerechten
Al ons wild en gevogelte komt uit de regio en wordt geleverd door De Letter-Polfliet uit Clinge
Onze vis komt rechtstreeks van de veilingen in Ijmuiden, Vlissingen en Scheveningen
Al ons ijs wordt artisanaal gemaakt door de Heerenhoeve
Herfst menu, 3 gangen keuze menu € 42,50
Tour de France menu, 6 gangen verrassingsmenu € 59,50
