KAART

 

 

Take-away Kerstmenu 2025

Amuses (Pate van ree, gegrilde gerookte zalm en dip van yoghurt met granaatappel en crispy chili olie)

Salade met Zeeuwse garnalen, huisgemaakte mayonaise, zachtgekookt hoeve-eitje

Dubbelgetrokken ossestaartbouillon

Gebakken kabeljauw haas met groenten quiche en Provencaalse saus

Gebakken hertenbiefstuk met saus van truffel en bospaddenstoelen, zuurkoolstamppot, gekonfijte witlof en stoofpeer

*Kaasbordje 'Bonnefoi' met zijn garnituren

Tartelette van Bretoens zanddeeg gevuld met een cremeux van citrus, afgebrand met merengue, kletskop en crumble van framboos

 

Prijs per persoon €62,50

* meerprijs kaasbordje €12,50

bijpassende wijnen € 15,00 per fles

Cremant de Bourgogne € 24, 50 per fles

Alle gerechten zijn compleet bereid inclusief sauzen, dressings, garnituren, aankleding, omschreven bereidingswijze, brood en boter

Alle tijd voor uw gezelschap, geen stress in de keuken en geen drukke supermarkt. maximaal 30/40 minuten in de keuken.

bestellen via de mail voor 19-12-2025

ophalen tussen 12.00 en 14.00 op 24-12-2025

 

 

 

Menu Bonnefoi

Wij zijn weer open en staan weer voor jullie klaar met de mooiste gerechten. 

- Steak Tartaar 'Bonnefoi"

- Scampi's geserveerd in de Pernod-roomsaus

-Zeeuwse mosselen op Provencaalse wijze

-Zeebaars

- Risotto met truffel en bospaddestoelen

- Carpaccio van Zeeuwse Bildstar aardappel met truffel en oude Rotterdammer

- Zeeuws wild

- Gebakken kogelbiefstuk

en nog vele andere met liefde bereidde gerechten 

 

Al ons wild en gevogelte komt uit de regio en wordt geleverd door De Letter-Polfliet uit Clinge

Onze vis komt rechtstreeks van de veilingen in Ijmuiden, Vlissingen en Scheveningen 

Al ons ijs wordt artisanaal gemaakt door de Heerenhoeve 

 

Herfst menu, 3 gangen keuze menu € 42,50

Tour de France menu, 6 gangen verrassingsmenu € 59,50